top of page

U wilt zelf de handen uit de mouwen steken? Dan bent u aan het juiste adres!

 

Ieder Green Oak gebouw (van klein tot groot, van standaard gebouw tot volledig maatwerk) is verkrijgbaar in zelfbouwkit.

Waarin onderscheidt Green Oak zich? Ieder stuk hout, van klein tot groot, heeft een uniek stuknummer dat aangeduid staat op de 3D montageplannen. Er is dus geen verwarring mogelijk bij de montage hoe de stukken in elkaar passen. Dit zorgt voor een vlekkeloze montage.

Alle onderdelen worden in ons atelier ook aan een grondige kwaliteitscontrole onderworpen.

Mocht u toch vragen hebben bij de montage? Wij zijn maar een telefoontje ver en kunnen u 7/7 assistentie geven.

Zelf uw gebouw montereren

Wenst u gedurende enkele uren of een dag toch assistentie van ons ervaren montage team (1 of meerdere monteurs naargelang uw voorkeur), kunnen wij u ook een hand(je) toesteken.

Zelf uw gebouw monteren

Het is aangewezen een montage aan te vatten met 3 personen. 4 personen is ideaal uit veiligheidsoverwegingen aangezien sommige stukken best zwaar kunnen zijn.

 

Hoe lang duurt een montage? Gemiddeld wordt de hoodstructuur van een gebouw op een dag geplaatst door zelfbouwers. De afwerking duurt enkele dagen naargelang de grootte van het gebouw

Aangezien alle onderdelen van het zelfbouwpakket CNC vervaardigd zijn passen de stukken naadloos in elkaar.

Ter plaatste moet niets gezaagd worden! Alles wordt voor u op voorhand op maat gemaakt. Enkel de beplankingen worden in volle lengtes geleverd aangezien dit tijdens de montage eenvoudiger is.

bottom of page